blah

Idag har varit en riktigt skitdag, dagens planer kraschade och inga nya uppkom. Det enda som har hänt idag är den spännande, mest ångestfyllda, promenaden jag gick idag.

Grattis på födelsedagen iaf danne, shit en riktigt stor snubbe, 22 hela bast.

Fredag

Är ledig idag. Och äntligen fredag.. men vad spelar det för roll när jag ändå ska jobba imorgon. Känns rätt ruttet, men jah.. får väl titta på idol eller någon sånt spännande. Imorgon blir det iaf party. Tror jag.

Ska nog glida till centran snart, har inget bättre för mig. Först måste jag bara tvätta, diska, städa. WOH! Jag ska posta Sandras brev. Jag saknar henne, vill att hon ska komma hem. Jag vill åka till eko med henne (ok, jag hatar det egentligen, jag hatar hästprylar) och så ska vi dricka kaffe, riktigt kaffe, sånt som inte finns i NZ. Vi ska snacka om framtiden, gå på promenader och klaga. På riktigt Sandra&Åsa-vis.


Jag önskar att folk kunde engagera sig lite mer ibland, inte ta en för givet. Varför är det jag som ska hålla i alla trådar?


Apaffären

Jag kommer nog aldrig lyckas bli en bra bloggerska. Jag är alldeles för lat och har så svårt för att formulera mig. Men jah, skitsamma. Skriver lite skit iaf.


Idag åkte jag, Janna & Sofia till Skärholmen. Var ju tvungen och spana in den nya affären Monki som dom av någon konstig anledning placerade i världens ände. Men det kanske är lika bra, för att hålla bort alla Stockholms tjejer från att shoppa där och bli alldeles för komersiellt och uttjatat.
Köpte iaf en grå grovstickad kofta, efter lite pepping av Sofia. Perfekt till vintern.


Jag skulle vilja åka bort. På semester. Eller en weekendresa till Uppsala, whatever. Bara jag får komma bort ett tag. Perspektiv är det som behövs. Om man inte kommer bort kan man inte sakna och då tröttnar man istället. Kanske ska följa med päronen och hälsa på brorsan någon gång. I vår, när det är fint väder.
Och så ska jag till London, det här året! Jag ska bara spara lite först. Och så ska jag ju till New York.. någongång i livet iaf.

Dagens låt: Björk - Hyperballad

snöjävel

Blev ju mindre glad när man tittade ut genom fönstret imorse. Visst är det mysigt med snö, om den kan hålla sig mjuk och fin, sådär som pudersnö hela tiden. Jag vill inte ha slask, is och halka. Och det värsta är vetskapen om att det här kommer pågå i nästan ett halvår. Vafan är det frågan om, skulle inte skada om vi kunde hoppa över kylan i år. Och jag som inte ens har investerat i en ny vinterjacka än.

Nej, nu ska jag glida iväg till bussen i snöstormen, ska möta Linda någonstans i centrum om en stund. Sen blir det jobb i 5 timmar och efter det in till stan och hem till Fanny. Dags att kirra inför ferren. Wohoo, gäller att fixa den bästa outfiten. Därför blir det syverkstad ikväll.

Dagens låt: Veronica Maggio - Nöjd